Space Framing

LONG ASHTON ROAD
Modern rear extension. Long Ashton, Bristol.
Long Ashton
Another collaboration between Space Framing and Askew Cavanna saw the end of an old and ageing conservatory and in its place the framing of a larger, modern rear extension.

long ashton

long ashton

long ashton

long ashton

The land on this site steeply dropped off toward the south facing back garden which in turn gave way to two elegant design features. Firstly, a set of 6m wide sliding doors at high level giving spectacular views over the gardens and land beyond. Secondly, a generous balcony and feature set of stairs, built using a contrasting pale larch cladding and dark recycled decking board, leading down to the gardens below.

Although a small build this project was built using quality material and enjoyed the attention of the architects in adding some great detail. Again the narrow profile larch cladding and extended soffit detail all add to the crisp, modern appearance.