Space Framing

LINDEN ROAD
Extension. Henleaze, Bristol.
When the clients are an interior designer and her structural engineer husband, you had better be sure of two things: the structure and the finish! Crisp, modern and in-the-know; she brought her finesse to the interior fit-out, while he brought his knowledge of physics and function to the structure.

LINDEN-INTERIOR-750x1124

Design and Build-055-2

Design and Build-020

LINDEN-EXTERIOR-750x1124

Techniques used

Large sliding doors give a strong connection with the garden and high ceilings make for a spacious living environment. Like many in Bristol, a house on a hill meant working with levels, and a decking area bridges the gap between the sliding doors and the much lower garden.

We’re proud of this because

A large peninsular leads directly to a walk-in larder and allows for very sociable preparation of food and drinks. Wood veneer panelling and marmoleum flooring add to the sleek up-to-date, yet comfortable feel.